SÅDAN FUNGERER DET 2018-07-19T09:05:26+00:00

BRUGERVENLIGT SYSTEM
– ENKELT AT IMPLEMENTERE

En platform der bygger på den nyeste teknologi

System One kombinerer brugervenlighed med en avanceret og effektiv ’hjerne’ til at håndtere data og processer. System One kan skræddersys til et forløb, som du ønsker det, hvorefter det kører automatisk.

BRUGERVENLIGT SYSTEM
– ENKELT AT IMPLEMENTERE

En platform der bygger på den nyeste teknologi

System One kombinerer brugervenlighed med en avanceret og effektiv ’hjerne’ til at håndtere data og processer. System One kan skræddersys til et forløb – fra faktura til overvågning og retsprocedurer – som du ønsker det, hvorefter det kører automatisk.

Stærke funktioner som standard
– med mulighed for individuel tilpasning og tilføjelse af funktioner ud fra din branche, forretningsmodel og individuelle ønsker.

Den grundlæggende opsætning af System One omfatter faktura- og funktionsflow, brevskabeloner til de forskellige trin i rykkerprocessen samt overvågning af sager og mulighed for at trække rapporter og analyser løbende. Du får overblik over alle dine tilgodehavender og en status på hver enkelt sag. Alt sammen administreret fra en brugervenlig grænseflade, som det ikke kræver specialistviden at arbejde med.

Import af data – integration til databaser
Import af data – integration til databaser
Import af data til System One foregår enkelt og kan sættes op til at ske automatisk. System One giver også mulighed for integration til alle relevante databaser som RKI, OIS, CVR, AKS etc. Har du specielle ønsker, kan system One naturligvis tilpasses.
Scorekort
Scorekort
System One har en unik fordel i kraft af sine scorekort på skyldnerne. Debitorscorekort på fx adfærd og betalingsevne er med til at målrette indsatsen undervejs i rykkerflowet og udnytte ressourcerne bedst muligt. Scorekort danner også grundlag for den automatiserede og fokuserede overvågning af processerne.
Fra faktura og hele vejen til retssalen
Fra faktura og hele vejen til retssalen
System One er ét system til hele processen – fakturaforfald, rykkerprocedure, breve, overvågning, og hele vejen til retslige procedure, hvis det bliver nødvendigt. Hjernen i systemet rummer og understøtter hele flowet med notifikationer undervejs til relevante sagsbehandlere efter ønske.
INNOVATIV PROCES

 

System One baner vej for den perfekte afvejning af ressourcerne og en resultatorienteret fordeling mellem manuelle og automatiske opgaver

Selve System One håndterer Big Data i en avanceret Machine Learning-proces. System One gør det muligt at få hjælp til prioritering af opgaver. Systemet guider dig til at arbejde med de rigtige sager. Dette fører til et langt bedre pay-off. Samtidig hjælper System One også med at udvælge kommunikationsformen, og herved opnår du hurtigere inddrivelse. Systemet indeholder call center funktion ligesom det naturligvis har klient/debitor webløsninger og app. Derfor er System One et komplet system.

Information:

Hattensens Alle 14 2000 Frederiksberg Tlf.+45 29 26 29 74 https://www.collectionsystems.dk  info@collectionsystems.dk